UVculturaLa Nau GranUniversitat de València Logo del portal

Europe in the 15th Century: Gutenberg and the Borja Family

  • 25 de novembre de 2021
Image de la noticia

En el curs 2021-2022, La Nau Gran ha iniciat una col·laboració acadèmica i cultural amb el programa 50+ de la Universitat Johannes Gutenberg de Mainz (Alemanya). La finalitat d'aquesta iniciativa és entaular una relació de col·laboració, aprenentatge i coneixement mutu entre els estudiants i professionals dels programes per a persones majors de les dues universitats, que ja cooperen en altres àmbits i són sòcies en aliances europees com FORTHEM. A més, cal destacar que les ciutats de València i Mainz estan agermanades des de 1978.

La col·laboració ha començat en el primer quadrimestre amb un tàndem lingüístic espanyol-alemany en línia.

La següent activitat oferida és un seminari en línia en anglès per a conèixer alguns dels personatges més il·lustres de les dues ciutats: Johannes Gutenberg en el cas de Mainz i la família Borja en el cas de València.

L'activitat és gratuïta, s'ofereixen 13 places per a cada universitat. La inscripció començarà el dimecres 1 de desembre a les 9.00 a través de l'aplicació d'automatrícula. Es poden inscriure totes aquelles persones matriculades en alguna activitat de La Nau Gran en l'actual curs acadèmic. Cal tindre un bon nivell de comprensió de l'anglès.

En el següent enllaç trobaràs la fitxa de difusió del seminari amb les dates i horari.

Europe in the 15th Century: Gutenberg  and  the Borja Family

INSCRIPCIÓ