UVculturaLa Nau GranUniversitat de València Logo del portal

Xerrada APRJUV: Sobre la felicitat a través de l'art

  • 20 de desembre de 2022
Pinzells

Durant el mes de gener, l'Associació de Professors Jubilats de la Universitat de València (APRJUV), impartirà dues xerrades de temàtica diversa per a l'alumnat de La Nau Gran.

El professor Federico Aguar Olba ens parlarà el dimecres 25 de gener sobre la felicitat a través de l'art, ens mostrarà que parlar de felicitat és parlar de desitjos, interdependència, autorealització, llibertat, actituds, canviar i acceptar, aprendre a viure. Tindrà lloc a les 11.00 en la Sala d'Actes de la Facultat de Psicologia.

Inscripció xerrada professor Federico Aguar

 

Federico Aguar Olba és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de València. És especialista en Medicina Interna, Anestesiologia i Reanimació i Medicina Intensiva.

Ha desenvolupat una intensa labor docent, participant en multitud de cursos de la Fundació Europea d'Ensenyament en Anestesiologia i de l'Institut Valencià d'Estudis en Salut Pública (IVESP). Des de 1986 a 2010 va ser Cap Clínic del Servei d'Anestesiologia i Reanimació del Consorci Hospital General Universitari de València.

És un apassionat de l'art.