UVcultureLa Nau GranUniversity of Valencia Logo del portal

Tàndem lingüístic espanyol-alemany

  • August 30th, 2021
Cor amb colors bandera alemanya

En el curs 2021-2022, La Nau Gran inicia una col·laboració acadèmica i cultural amb el programa 50+ de la Universitat Johannes Gutenberg de Mainz (Magúncia- Alemanya). La finalitat d'aquesta iniciativa és entaular una relació de col·laboració, aprenentatge i coneixement mutu entre els estudiants i professionals dels programes per a persones majors de les dues universitats, que ja cooperen en altres àmbits i són sòcies en aliances europees com FORTHEM. A més, cal destacar que les ciutats de València i Mainz estan agermanades des de 1978.

Començarem en el primer quadrimestre amb un tàndem lingüístic espanyol-alemany i continuarem en el segon amb un seminari intercultural en anglès per a conèixer aspectes culturals de les dues ciutats com alguns dels seus personatges il·lustres (Gutenberg, família Borja) i la gastronomia.

 

Tàndem lingüístic espnyol-alemany

El tàndem lingüístic està dirigit als estudiants dels cursos d'Alemany per a viatjar de la Nau Gran. Es requereix un cert nivell de conversa per a poder participar en ell.

L'activitat és gratuïta, s'oferiran 10 places en cada universitat per a formar 10 parelles lingüístiques.

La matrícula començarà el 13 de setembre a les 9.00 a través de l'aplicació d'automatrícula.

En el següent enllaç trobaràs la fitxa de difusió del tàndem amb les dates i horaris.

Tàndem lingüístic espanyol-alemany.