UVcultureLa Nau GranUniversity of Valencia Logo del portal

Inscripció en el Passeig Saludale i repartiment de samarretes al setembre

  • September 10th, 2021
Cartell 11é Passeig Saludable

El Passeig Saludable és un esdeveniment esportiu anual no competitiu que té com a objectiu la promoció d'un estil de vida saludable mitjançant la pràctica de l'esport i una alimentació equilibrada. Consisteix en un bonic recorregut de 3,5 km. entre el Jardí Botànic i la plaça Darwin del Rectorat de la Universitat de València, passant pels jardins del Túria i dels Vivers. Participen al voltant de 1.000 persones, principalment estudiants de La Nau Gran majors de 55 anys i les seues famílies, i vol ser un punt de trobada intergeneracional.

El Passeig és saludable però també solidari, cada any es col·labora amb una entitat sense ànim de lucre. L'entitat beneficiària de l’11é Passeig Saludable és AFACAM (Associació de familiars de persones amb malaltia d'Alzheimer i altres demències del Camp de Morvedre i Puçol).

La inscripció ja està oberta i amb ella es rep una samarreta commemorativa (fins a esgotar les existències). Taxes:

Inscripció individual: 5,62€

Inscripció familiar (3 o més membres): 3,51€ per persona

Per la situació sanitària, aquesta edició serà virtual, l'1 d'octubre a les 10 del matí. T'animem a posar-te les esportives i realitzar el Passeig amb antelació. Si envies fotos amb la samarreta a passeig@uv.es participaràs amb elles en l'esdeveniment virtual.

Més informació i inscripció

Si necessites ajuda amb la inscripció, envia'ns un correu a passeig@uv.es o telefona'ns al 96 398 38 00 i et donarem cita prèvia per vindre a matricular-te.

 

Repartiment de samarretes

Durant el mes de setembre repartirem samarretes a les persones inscrites en l’11é Passeig Saludable:

  •  del 6 al 9 de 9 a 14 hores
  •  del 20 al 24 de 12 a 14 hores
  •  del 27 al 30 de 12 a 14 hores

Es repartiran en el Centre Cultural La Nau, a l'aula Gonzalo Montiel (al costat del bar).

Hauràs de mostrar el DNI. Si vols recollir la samarreta d'un altre participant, necessitaràs una autorització i una còpia del DNI de l'altra persona.