UVcultureLa Nau GranUniversity of Valencia Logo del portal

La Cabina busca el seu jurat sènior

  • October 22nd, 2021
Image de la noticia

Des de l'any 2008 el Festival Internacional de migmetratges La Cabina porta a la ciutat de València les millors pel·lícules de 30 a 60 minuts.

Per tercer any consecutiu, tindrà un jurat sènior format per estudiants i estudiantes de La Nau Gran.

Es busquen 5 persones per al Jurat Sènior de la Secció Oficial i 5 persones per a la Secció Amalgama. Aquestes persones participaran durant 4 dies en el festival visionant 2 o 3 migmetratges cada dia, i després deliberaran per a decidir quin és el millor. Els migmetratges es projectaran en versió original subtitulada.

Seccions i horaris:

Secció Oficial

En la Secció Oficial de la Cabina 2021 competiran una selecció de 12 migmetratges inèdits del panorama cinematogràfic mundial.

Seu de les projeccions: Filmoteca

Dates: 11, 12, 13 i 14 de novembre

Hora: de les 18 h. a les 22 h.

 

Secció Amalgama

En la Secció Amalgama de la Cabina 2021 competiran una selecció de 12 migmetratges de no-ficció, cinema documental i altres llenguatges del panorama cinematogràfic mundial.

Seu projeccions Amalgama: Aula Magna del Centre Cultural La Nau

Dies: 10, 11, 12 i 13 de novembre.

Hora: de 18h a 22h..

 

Les persones que formen part del jurat també podran assistir a la cloenda del festivar on es lliuraran els premis. Tindrà lloc el dia 19 de novembre a les 20h. en el Jardí Botànic a.

 

 La inscripció s'obrirà el dimecres 27 d'octubre a les 9.00 h.

Sols hi ha 5 places en cadascuna de les dues seccions.

Si intentes fer la inscripció i l’aplicació indica que no hi ha places disponibles, podeu enviar-nos un correu electrònic a l’adreça naugran@uv.es per formar part de la llista d’espera.

 

Més informació: LA CABINA

INSCRIPCIÓ