UVcultureLa Nau GranUniversity of Valencia Logo del portal

Drets Lingüístics en societats multilingües

  • November 24th, 2021
Logo catedra de Drets Lingüistics

AQUESTA ACTIVITAT S'HA ANUL·LAT

 

La Càtedra de Drets Lingüístics ofereix un curs sobre drets lingüístics per a l’alumnat de La Nau Gran. Els objectius del curs són:

  • analitzar la relació entre els poders públics i les llengües, especialment en societats multilingües
  • conèixer els drets lingüístics en general i entendre els sistemes de drets lingüístics espanyol i valencià a través del marc legal bàsic dels drets lingüístics
  • establir quins són els drets ciutadans i les obligacions de les administracions públiques
  • donar a conèixer la política lingüística de la Universitat de València i la normativa que regula l’ús de les llengües
  • conèixer quins són els drets lingüístics de la comunitat universitària i la política de formació plurilingüe de la UV.

El curs és gratuït i es desenvoluparà al llarg del mes de gener al Campus dels Tarongers.

La inscripció començarà el dimecres 15 de desembre a les 9:00.

Més informació:

Drets Lingüístics en societats multilingües

INSCRIPCIÓ

 

La Càtedra de Drets Lingüístics de la Universitat de València és el resultat d’un conveni de col·laboració amb la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, i la Universitat de València. Es tracta d’una iniciativa que naix al servei de la societat valenciana i de les seues institucions, amb la finalitat d’establir vincles eficaços entre els àmbits acadèmic, institucional, social i amb la ciutadania; tot constituint l’espai de referència per a l’anàlisi, la investigació i la difusió dels aspectes i matèries relacionades amb els drets lingüístics i el multilingüisme, especialment dels grups minoritaris.

La Càtedra permet impulsar activitats formatives, culturals, d'investigació, d'extensió universitària i divulgació científica, que estiguen orientades al coneixement i la difusió dels drets lingüístics i del valor del multilingüisme. Presta una atenció preferent als estudis jurídics i politològics, sense excloure les aportacions en matèria de drets lingüístics i multilingüisme de qualsevol disciplina científica.