UVcultureLa Nau GranUniversity of Valencia Logo del portal

II concurs Activa Cultura Nau Gran

  • November 29th, 2022
II concurs Activa Cultura Nau Gran

El Vicerectorat de Cultura i Societat convoca la II edició del concurs Activa Cultura Nau Gran amb l’objectiu de promoure les pràctiques culturals i el desenvolupament d’activitats creatives i artístiques com a mitjà d’expressió i crítica social entre l’alumnat del programa La Nau Gran de la Universitat de València.

El concurs està destinat a donar suport al desenvolupament d’un màxim de 3 projectes culturals i creatius inèdits elaborats per estudiants de La Nau Gran, els quals s’han de desenvolupar als locals universitaris durant el curs acadèmic 2022/2023. L’ajuda màxima que es pot sol·licitar per a cada projecte són 2.000 euros.

Els projectes culturals poden ser: pràctiques artístiques tangibles o intangibles, lectures dramatitzades, dansa, teatre, fotografia, pintura, arts decoratives, instal·lacions, performances, art en xarxa, videoart, accions, exposicions, intervencions, comissariat, etc.

Hi poden participar les persones que estan o han estat matriculades en un itinerari, Alts Estudis en Filosofia i Psicologia i/o Nau Gran en Obert, del programa La Nau Gran de la Universitat de València en els cursos acadèmics 2021/2022 i/o 2022/2023.

La participació en el concurs és per equips. S’hi poden presentar equips d’almenys dues persones, la totalitat de les quals ha de complir els requisits anteriors.

Termini per a la presentació de la sol·licitud: Del 12 de desembre de 2022 al 24 de gener de 2023

Extracte de publicació en el DOGV

Bases de la convocatòria i formulari de sol·licitud