Universitat de ValènciaOferta Científic Tecnològica COVIDOferta Científic Tecnològica COVID Logo del portal

Marta Miragall analitzarà les conseqüències psicològiques i socials de la pandèmia

  • Gabinet de Premsa
  • 1 d’abril de 2022
Marta Miragall.
Marta Miragall.

La professora del Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics Marta Miragall analitzarà en una conferència les conseqüències psicològiques i socials de la pandèmia. La sessió, organitzada per la Societat Valenciana de Psicologia, se celebrarà dimecres 6 d’abril a la sala d’actes de la Facultat de Psicologia (avinguda Blasco Ibáñez, 21).

El títol complet de la conferència-col·loqui és ‘Conseqüències psicològiques i socials de la pandèmia: Que hem aprés en aquests dos anys?’ En l’acte col·labora la Facultat de Psicologia i la Societat Valenciana de Ciències de la Salut Joan Baptista Peset.

Marta Miragall va obtindre la llicenciatura en Psicologia en 2010 per la Universitat de València amb el premi extraordinari. Posteriorment, va complementar la formació acadèmica amb el màster en Avanços en Investigació i Tractaments en Psicopatologia i Salut i el màster en Psicologia General per la UV. En juliol de 2018 va aconseguir el doctorat amb la qualificació d’excel·lent cum laude amb esment internacional. 

És membre del grup d’investigació LABPSITEC-València (https://labpsitec.blogs.uv.es/) i investigadora del CIBEROBN ‘Fisiopatologia de l’Obesitat i la Nutrició (CB06/03/0052) (Institut de Salut Carles III).

La seua línia d’investigació s’emmarca en la psicopatologia experimental i en l’estudi dels processos emocionals i cognitius en els problemes psicològics, promoció d’estils de vida saludable, i avaluació i tractament a través de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.