UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Nova web de l'Observatori

  • 24 de juliol de 2018
Image de la noticia

L'Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) de la Universitat de València té ara més fàcil difondre la seua tasca de facilitar i potenciar la inserció laboral de tots els estudiants/es i titulats/ades de la Universitat amb el redisseny de la seua pàgina web.

El nou portal web, visualment més atractiu, facilita en bona manera la navegació a través de totes eines de l'OPAL, com ara el servei d'orientació laboral (presencial o en línia), que proporciona tècniques de recerca d'ocupació, estudis de la situació del mercat laboral, eixides professionals per a les diferents titulacions, competències i perfils més valorats, formació d´interès per a la inserció i planificació i desenvolupament de la carrera professional.

Conèixer els recursos de l'OPAL, com tutorials o el cercador d'empreses, és ara més fàcil amb un redisseny que transporta a l’usuari a través d’una interfície visualment més atractiva i més accessible, seguint el format de la nova interfície del web de la Universitat de València. Predominen els elements gràfics i rutes d'accés que agilitzen ´'accés als continguts. En una constant evolució gràfica, l’objectiu de l’OPAL amb aquest nou web és romandre a l'avantguarda entre els portals universitaris de tot el món.

La millora de la difusió de les activitats de l'OPAL a través de la nova web que ara s’estrena forma part d’eixe procés. És una xicoteta contribució a la tasca fonamental de l'OPAL de trobar eixides professionals amb tècniques com ara fixar l´objectiu professional, incrementar l' ocupabilitat o el desenvolupament professional, aconseguir feina a l´estranger o informar sobre els tipus de beques.