UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

L’OPAL prepara el XII Fòrum d’Ocupació de la Universitat de València

  • 29 de maig de 2017
Image de la noticia

Un any més, l´OPAL prepara aquest esdeveniment que consisteix en diferents jornades on es donen cita empreses que desitgen incorporar personal qualificat a les seues organitzacions i estudiants i titulats/titulades universitaris/es.

L’OPAL organitza des de fa 7 edicions el Fòrum d’Ocupació de la Universitat de València, esdeveniment que se celebra anualment amb la finalitat d’impulsar la inserció laboral dels estudiants i titulats universitaris. Al llarg de diverses jornades i situat en diversos emplaçaments, aquest fòrum itinerant permet als demandants d’ocupació crear una xarxa de contactes professionals a través de les empreses i entitats assistents, obtenir informació sobre el mercat laboral i participar en processos de selecció o tallers formatius.

Per a les empreses i entitats col·laboradores, el Fòrum d’Ocupació suposa una oportunitat per a donar a conèixer la seua organització i vincular-la a una institució com la Universitat de València, la comunitat educativa més gran de la Comunitat Valenciana. En conseqüència, entren en contacte amb futurs professionals que poden incorporar posteriorment.

Per a tenir més informació sobre el Fòrum d’Ocupació pot consultar la web http://www.uv.es/forodempleo o enviar un correu a opalforo@uv.es