UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

La directora d'UVocupació avança a les empreses del PCUV que podran llançar reptes a l'alumnat per a captar talent

  • 28 de gener de 2019

La directora d'UVocupació, Marisa Quintanilla, juntament amb la cap del servei, María José Torres, han participat en un Speed-Café Networking en el Parc Científic per a donar a conéixer les iniciatives que volen posar en pràctica per a les empreses instal·lades. Amb l'objectiu de captar el millor talent, han avançat que les companyies podran llançar reptes a l'alumnat en el marc dels pròxims fòrums d'ocupació amb la finalitat de captar talent.

Així mateix, Quintanilla ha subratllat que l'agència de col·locació d'UVocupació compta amb tècnics que assessoren les empreses en la definició dels perfils professionals que necessiten, “perquè les empreses no coneixen l'àmplia oferta de títols professionals que té la Universitat en l'actualitat, parlem de 57 graus i 108 màsters oficials”. En aquesta línia, Quintanilla ha subratllat “el valor afegit” dels estudiants de doctorat “per les múltiples competències que adquireixen amb aquests estudis”. A més, ha explicat que UVocupació es presta a realitzar “les primeres fases de la selecció”.

Durant la trobada, i tenint en compte la petició de diverses empreses, la directora ha incidit en la possibilitat de “captar, a més dels millors expedients de cada facultat, estudiants amb un bon expedient acadèmic, però també amb certes capacitats i actituds”.

A més, Marisa Quintanilla ha subratllat que el seu departament compta amb especialistes que poden assessorar les empreses en els diferents tipus de contractes que poden establir amb els egressats de la Universitat de València. En aquesta línia, ha indicat que “la bossa d'ocupació d'UVocupació està formada tant per estudiants acabats d'egressar com per professionals amb experiència”.