UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

UVocupació fomenta la empleabilitat entre la joventut amb un conveni amb l’Ajuntament de València

  • UVocupació
  • 1 de març de 2019
Cartell dels cursos

La Universitat de València, a través de la seua agència de col·locació UVocupació, i l´Ajuntament de València, per mitjà de la Regidoria de Joventut, han subscrit un acord per a millorar l´ocupabilitat entre la joventut de la població de València.

Amb l´objectiu de contribuir al desenvolupament social i fomentar l´ocupabilitat entre els sectors de la població més vulnerables en aquest àmbit, UVocupació i la Regidoria de Joventut desenvoluparan en els pròxims mesos una sèrie d´accions per a joves que afavorisquen la seua inserció laboral, a través d´accions d´assessorament i informació a l´ocupació i emprenedoria juvenil.

UVocupació implementarà una sèrie d´itineraris formatius relacionats amb l´adquisició de competències per a la inserció en forma de diversos cursos que impartirà en el Espai Jove VLC de l´Ajuntament de València, al carrer Campoamor 91. Sota el títol “Estratègies per a la inserció laboral”, el personal tècnic de UVocupació abordarà com elaborar correctament un currículum, quines són les millors estratègies per a buscar ofertes d´ocupació, com preparar un procés de selecció, així com altres eines de foment de l´ocupabilitat. La propera cita serà aquest dilluns, dia 4 de març. El 8 i 15 de maig es realitzarà una nova edició del mateix.

La formació es completarà amb dos cursos més, un sobre la creació de la marca personal, els dies 13 i 27 de març en la seua primera convocatòria i el 22 i 29 de maig en la segona; i un altre més sobre competències per a l´èxit professional, els dies 3 i 10 d´abril (primera edició) i novament el 5 i 12 de juny (segona edició).

Els cursos compten amb un nombre de places limitades a 15 persones. Per a inscriure´s o sol·licitar més informació sobre els horaris és necessari contactar amb Joventut a través de l´adreça mail infojuventud@valencia.es o telefonant al 96 20 85 231.

L´acord també inclou assessorament sobre ocupació juvenil amb atenció i seguiment directe i presencial en el Espai Jove VLC i la realització de “Speed Networkings” per a enfortir la confiança de les persones joves en la seua interacció amb l´àmbit laboral.