UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València lliura aquest dimecres els I Premis UVocupació a l’impuls de la inserció laboral

  • Fundació General UV
  • 17 de juny de 2019
Premis UVocupació (I EDICIÓ).
Premis UVocupació (I EDICIÓ).

La Universitat de València, a través del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius que dirigeix Adela Valero, celebra aquest dimecres, 19 de juny, a les 12 hores, l’acte de presentació del servei d’ocupació de la Universitat, UVocupació, i el lliurament dels Premis UVocupació (I EDICIÓ) a l’impuls de la inserció laboral juvenil. L’esdeveniment tindrà lloc a l’Aula Magna del Centre Cultural La Nau i es podrà seguir en streaming per MediaUni.

L’acte és d’entrada lliure, però cal reservar plaça abans confirmant assistència a través d’aquest enllaç: esdeveniments.uv.es/go/premisuvocupacio

Han estat 55 les candidatures d’empreses, entitats i dones directives que s’han presentat a aquests premis, l’objectiu dels quals és reconéixer la tasca realitzada per a l’impuls de la inserció laboral en quatre categories: inclusió laboral de persones amb diversitat funcional, responsabilitat empresarial, dona directiva o empresària, i ocupació jove.

Es tracta d’un acte organitzat pel servei UVocupació, inscrit dins de la Fundació General de la Universitat de València i dirigit per la professora Marisa Quintanilla.

Llista d'enllaços: