EURORECERCA NÚM 570 Data: 8 d'octubre de 2010

Subscripcions

Jornada sobre amenaces CBRN


Ens informa el punt de contacte nacional per al tema "Seguretat" del Setè Programa Marc, sobre la propera celebració del taller de treball Workshop on Chemical, Biological, Radiological and Nuclear Research, organitzat per la Unitat de Seguretat de la Comissió Europea, els dies 9 i 10 de novembre de 2010 a Brussel·les. El taller es centra en la recerca europea sobre amenaces nuclears, radiològiques, biològiques i químiques (CBRN per les sigles en anglès).

 

El taller s'estructura en torn a tres sessions:

 

Session 1: 'The evolving/new European dimension of CBRN research', inviting relevant EC services and the EDA to share their own links and interest with FP7 CBRN research.

Session 2: 'How do we ensure that end users engage fully with those carrying out the research?', enhancing the challenging link between CBRN operators (demand side) and beneficiaries (supply side).

Session 3: 'FP7 CBRN Demonstration programme: The way ahead.' defining a roadmap for a large research demonstration programme on CBRN, in conjunction with the 2 ongoing feasibility projects DECOTESSC1 and CBRNEMAP .

 

La inscripció és gratuïta i la data límit per a fer-la, el 2 de novembre. Donat que la capacitat està limitada a 120 places, es recomana fer la inscripció el més prompte possible.

 

Tota la informació sobre el taller i inscripcions a aquest enllaç.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSEGURETAT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSEGURETAT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSEGURETAT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics