EURORECERCA NÚM 574 Data: 13 de octubre de 2010

Subscripcions

Monogràfic sobre ICT a la revista Research Focus


El número de setembre de la revista Research EU Focus, editada per la Oficina de Publicacions de la Unió Europea, està dedicat a la recerca en tecnologies de la informació i de la comunicació, amb un resum dels resultats assolits en els darrers 25 anys en deu àrees principals. La publicació presenta en un llenguatge entenedor els avenços en TIC que han realitzat els projectes amb finançament europeu en àrees tan diverses com ara la comunicació mòbil o la salut, i com les solucions TIC innovadores tenen una importància estratègica per a Europa.

 

El monogràfic es pot descarregar de l'adreça següent: ftp://ftp.cordis.europa.eu/pub/news/research-eu/docs/research-focus-09_en.pdf

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics