EURORECERCA NÚM 576 Data: 13 de octubre de 2010

Subscripcions

Propers esdeveniments SSH


A continuació relacionem dos esdeveniments relacionats amb el tema "Ciències socioeconòmiques i humanitats" (SSH) del Setè Programa Marc europeu.

 

EUROMED 2010. Digital Heritage.
Limassol (Xipre), 8-13 de novembre de 2010

http://www.euromed2010.eu/

L'objectiu principal de la tercera conferència Euro-Mediterrània és analitzar els programes en marxa organitzats tant per organismes públics (com ara la UNESCO o la Unió Europea) com per institucions privades (com ara la Fundació Getty, la Fundació de Patrimoni Mundial, etc.) amb la finalitat de promoure una visió comuna de les tasques d'enregistrament, documentació, protecció i gestió del patrimoni cultural mundial.

Aquest esdeveniment proporciona l'ocasió per a reunir-se i compartir experiències sobre la e-Documentació, i com preservar i gestionar el patrimoni cultural (llibres, dibuixos, patrimoni arquitectònic i arqueològic), a més de debatre futures metodologies i plans per a la cooperació local i global a aquesta àrea.

 

New and growing inequalities: a challenge for the social, economic and democratic development of the European Union
Brussel·les, 11 de novembre de 2010

http://ec.europa.eu/research/social-sciences/events-131_en.html

 

La Direcció General de Ciència, Economia i Societat de la Comissió Europea organitza una conferència sobre les desigualtats noves i creixents, que representen un repte per al desenvolupament social, econòmic i democràtic de la Unió Europea.

Amb ocasió d'aquest esdeveniment,  un nou informe anomenat Why socio-economic inequalities increase? - Facts and policy responses in Europe està disponible a l'enllaç següent: http://ec.europa.eu/research/social-sciences/pdf/policy-review-inequalities_en.pdf

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics