EURORECERCA NÚM 589 Data: 21 de octubre de 2010

Subscripcions

Jornada informativa 7PM: ICT solutions for governance and policy modelling


La Comissió Europea ha organitzat una jornada informativa sobre l'objectiu 5.6 ICT solutions for governance and policy modelling, del programa de treball 2011 del tema "Tecnologies de la informació i de la comunicació" del Setè Programa Marc europeu. Aquest objectiu està inclòs a la convocatòria 7 d'ICT, el termini de la qual tancarà el proper 18 de gener de 2011.

La jornada tindrà lloc el 25 de novembre de 2010 a Brussel·les. El programa de la jornada i mapa d'ubicació estan disponibles al web del CDTI.

L'estructura de la jornada consisteix en una presentació de l'objectiu 5.6, seguit d'una sessió de preguntes i respostes. A continuació, els participants que ho desitgen podran fer una presentació de les seues activitats o idees de recerca amb una única diapositiva. Finalment, es celebrarà una sessió de networking on el personal de la Comissió estarà disponible per a respondre les preguntes dels participants i debatre les qüestions proposades.

Per a fer la inscripció i trametre les presentacions d'una única diapositiva, cal enviar un correu electrònic a l'adreça següent: INFSO-EGOV-FP7@ec.europa.eu abans del 12 de novembre de 2010.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics