EURORECERCA NÚM 921 Data: 13 de març de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria beques intraeuropees Marie Curie


 

La Comissió Europea ha publicat, amb data 13 de març de 2012, una convocatòria de Beques Intraeuropees Marie Curie (Intra-European Fellowships), adreçades a investigadors i investigadores experimentats/des que volen completar la seua formació investigadora treballant en un organisme de recerca d’un estat membre de la UE-27 o país associat al Setè Programa Marc.

 

El personal investigador de la Universitat de València que tinga interès a presentar una sol·licitud, pot contactar amb nosaltres a l'adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621.

 

Dades bàsiques

Període finançat: de 12 a 24 mesos (a temps complet o equivalent).

Projectes: projectes individuals presentats per personal investigador experimentat en actiu en estats membres o associats. El tema objecte de la recerca el triarà l’investigador o la investigadora en col·laboració amb l’organisme d’acollida.

Perfil: investigadors/-es doctors/-es, o els/les qui tenen com a mínim quatre anys d’experiència investigadora o un període equivalent a temps complet (ETC).

Mobilitat: les persones  sol·licitants poden ésser de qualsevol nacionalitat. S’han de traslladar des d’un estat membre o associat a un altre estat membre o associat. Es pot sol·licitar la beca per a un Organisme d'Interès Europeu o un organisme internacional establert a qualsevol país, tot incloent-hi el país de residència, però l'investigador o investigadora no pot haver passat més de 12 mesos al mateix organisme en els 3 anys anteriors a la data límit de presentació de propostes.

 

L’objectiu de les Beques Intraeuropees Marie Curie és donar suport al personal investigador perquè obtinguen o consoliden un lloc de treball independent d’alt nivell (per exemple, investigador/a principal, titular de càtedra o un altre lloc d’alt nivell en el món acadèmic o empresarial). També s’ajudarà per mitjà d’aquesta acció el personal investigador que vulga reprendre la seua carrera d’investigador desprès d’haver-la interrompuda, o bé reintegrar-se al sector de la investigació dels estats membres i dels països associats (incloent-hi el seu país d’origen) desprès d’una experiència de mobilitat.

 

La sol·licitud la presenten conjuntament l'investigador o la investigadora i la institució d'acollida.

 

Cada investigador o investigadora establirà, abans de l'inici del projecte i juntament amb el seu supervisor o la seua supervisora en l’organisme d'acollida, un pla personal de desenvolupament professional que haurà de contenir les seues necessitats de formació (incloses les habilitats complementàries) i els objectius científics. Es poden descarregar models d'aquest pla a la pàgina
ftp://ftp.cordis.europa.eu/pub/fp7/docs/career_development_plan.pdf

 

La informació completa d'aquesta convocatòria es troba disponible a l'enllaç següent:
http://ec.europa.eu/research/participants/portal/page/people?callIdentifier=FP7-PEOPLE-2012-IEF

 

Codi de la convocatòria: FP7-PEOPLE-2012-IEF

Pressupost indicatiu: 120 milions d'euros

Final del termini de presentació de propostes: 16 d'agost de 2012 a les 17.00 h. (hora local de Brussel·les)

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA..

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics