EURORECERCA NÚM 931 Data: 27 de març de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Premi europeu per a joves científics (EYRA)


L'associació Euroscience ha convocat el premi europeu per a joves científics (European Young Researchers' Award, EYRA) per a investigadors i investigadores que realitzen una recerca excel·lent i amb lideratge. L'objectiu d'aquest premi és motivar els científics i científiques per a que donen una dimensió europea al seu treball.

 

El guardó s'atorga cada any, però la cerimònia d'entrega de premis se celebra cada dos anys en el transcurs de l'Euroscience Open Forum (ESOF), on els/les dos/dues guanyadors/-es presenten els seus treballs. El premi consisteix a un certificat i una beca per a cobrir les despeses de viatge i allotjament a la seu de l'ESOF.

 

La data límit per a presentar candidatures és el 19 d'abril de 2012. La llista de candidatures es publicarà al web d'Euroscience.

 

Podeu consultar les bases del premi en l'enllaç següent: http://www.euroscience.org/eyra-2012,42134,en.html.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics