EURORECERCA NÚM 949 Data: 25 d'abril de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Novetats al programa Idees del Consell Europeu de Recerca


El punt de contacte nacional per al programa Idees, pertanyent al Setè Programa Marc europeu i gestionat pel Consell Europeu de Recerca, ha elaborat una nota informativa que recull les principals novetats del programa de treball per a l'any 2013. La nota no garanteix l'exactitud dels continguts i no constitueix en cap cas informació de caràcter oficial, donat que el programa de treball està pendent d'aprovació. La seua publicació definitiva s'espera per al 9 de juliol d'enguany.

 

De la nota informativa destaquem les novetats següents. Podeu consultar el document complet en aquest enllaç.

  • La convocatòria per a investigadors/-es novells es divideix en dues: Starting Grant i Consolidator Grant. La primera va adreçada a investigadors/-es que hajan completat el doctorat entre 2 i 7 anys abans, i la segona, entre 7 i 12 anys abans.

  • Hi ha una major restricció per a les candidatures que es tornen a presentar: la limitació és d'una vegada per programa de treball, en comptes d'una vegada per any, excepte les candidatures de sinèrgia (consulteu la nota sencera).

  • Pel que fa al calendari, cada convocatòria tindrà una mateixa data de tancament del termini de presentació de propostes per a totes les àrees de recerca. La convocatòria per a investigadors/-es experimentats/-des (Advanced Grant) avança la seua publicació al mes de juliol, és a dir, cinc mesos abans d'allò habitual.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics