UVculturaPatrimoni CulturalUniversitat de València Logo del portal

1750 2001

Aquest edifici del segle XVIII està situat en el número 4 de la plaça Cisneros. L'immoble que veiem és, probablement, el resultat de la unió de diferents cases d'origen medieval. D'aparença sòbria i senyorial, destaca, sobretot, el desenvolupament de la seua portada principal, revoltada en pedra i amb un potent escut amb decoració de l'època que remata l'ingrés.

Edificat en el barri de la Seu, en l'espai històric protegit de Ciutat Vella, va ser adquirit per la Universitat de València en 2001, i després reformat per l'arquitecte Francisco José Rozas Fuster, sent inaugurat finalment en 2007.

Formen part fonamental d'aquest palau les instal·lacions de l'Institut d'Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero, i compta a més amb importants espais expositius dedicats als sabers científics.

L'edifici, per la seua importància, ha estat inclòs en el Catàleg de Béns i Espais Protegits del Pla General de València com Bé de Rellevància Local (BRL), en la categoria de Monument d'Interès Local.

Google maps

Galeria d'imatges: