CONTRA UN  GOVERN DE LLADRES RECOLZAT PER COLPISTES AL SERVEI DE LES MULTINACIONALS
    Rafael Pla López

Felipe de Borbón, el Cap de l'Estat no elegit por la ciutadania espanyola, després d'haver-se rentat les mans incomplint la Constitució en negar-se a fer successives propostes per a la presidència del Govern arran que Mariano Rajoy fou rebutjat pel Congrés dels Diputats, ara que ha triomfat el colp d'Estat dins del PSOE impulsat per Susana Díaz i Felipe González, a esquenes de la seua militància i contra els seus compromisos electorals, es disposa a tornar a proposar com a president de Govern al cap d'una banda de lladres amb el suport d'una gestora colpista.

Però el govern que pogués sortir d'aquesta maniobra mancaria de legitimitat democràtica. I faria palesa la necessitat d'un procés constituent per tornar a la ciutadania la capacitat de decisió, enfront d'un govern format al dictat de les multinacionals, l'IBEX i la Banca i que pot entregar a aquestes la sobirania democràtica ficant-nos dins de tractats internacionals com el TTIP, el TISA o el CETA que culminarien el procés d'anorreament d'aquesta sobirania ja iniciat amb els tractats de Maastricht i de Lisboa. En aquest marc, resulten un sarcasme les falses proclames de patriotisme que hem escoltat el 12 d'octubre.

Solament la mobilització social, que té una fita el 15 d'octubre, pot frustrar el plan dels poderosos contra la gran majoria de la població per tal d'assolir una democràcia real. Aquest ha de ser el compromís de tota la gent honestament democràtica que vulga fer realitat el sentit etimològic del termini democràcia com a poder del poble.