Logo de la Universitat de València Logo Grup de recerca en reconeixement per a la sostenibilitat - REDOLi Logo del portal

El grup REDOLí, participa en l'organització d'una escola d'estiu dins del projecte FORTHEM.

  • 7 d’octubre de 2020
FORTHEM

El director del grup d'investigació REDOLí, José Vicente Ros Lis, participarà en l'organització i part de les classes d'una escola d'estiu dins del projecte FORTHEM.

El director del grup d'investigació REDOLí, José Vicente Ros Lis, participarà en l'organització i part de les classes d'una escola d'estiu dins del projecte FORTHEM. L'activitat tractarà sobre aliments fermentats: qualitat, seguretat i sostenibilitat, i s'impartirà en la facultat de farmàcia al campus de Burjassot, entre el 28 de juny i el 2 de juliol del 2021.

L'estructura del programa és diversa, i inclourà conferències, tallers, treball en equip i visites i activitats socials, per a promoure la participació activa dels estudiants.

La proposta, té com a objectiu afavorir la relació entre els estudiants de diferents parts d'Europa tant en l'àmbit acadèmic com en el social. El programa mostrarà als estudiants els diversos avanços en la investigació en el camp dels aliments fermentats desenvolupats en la universitat de valència, a partir de tres focus principals: tecnologia dels aliments, toxicologia i química inorgànica.

Els estudiants també rebran les influències de la cultura espanyola, però amb especial èmfasi en les particularitats regionals de València, on els aliments fermentats constitueixen un element clau en el mercat alimentari.