University of Valencia logo Logo Russian Center Logo del portal

Rússia, Ucraïna i Bielorússia en el teatre rus contemporani

  • February 4th, 2021
Rússia, Ucraïna i Bielorússia en el teatre rus contemporani

Casa de Rússia a Barcelona i Centres de Rússia a València i Granada presenten

Els Centres Russos de les Universitats de Granada i València i la Fundació Casa de Rússia a Barcelona presenten el projecte “Rússia, Ucraïna i Bielorússia en el teatre rus contemporani”: una mirada a tres països eslaus a través de les obres de sis coneguts dramaturgs que escriuen en llengua russa. Una peça teatral és l'espill del món que reflecteix la ment del seu autor. És una perspectiva del país des de dins, que ens ofereix una visió del passat i el present, del tradicional i el quotidià sense filtres que adornen i esbiaixen les publicacions fetes per a forans.

En el marc d'aquest projecte es faran sis trobades amb dramaturgs les obres dels quals han sigut posades en escena per molts teatres de Rússia, Ucraïna i Bielorússia. El director del Laboratori d'estudis teatrals de l'Europa central i de l'Est de la universitat de Varsòvia Andriej Moskwin conversarà amb Mijaíl Durnenkov, Yaroslava Pulinovich, Natalia Vorozhbit, Pavlo Arie, Dmitri Bogoslavski i Andréi Ivanov.

Totes les trobades tindran lloc en la plataforma virtual Zoom i comptaran amb traducció simultània a l'espanyol. La participació és oberta i gratuïta però es requereix inscripció prèvia.

Si vols acostar-te al teatre contemporani en llengua russa, conéixer als dramaturgs més populars del moment i el seu punt de vista sobre el seu país, la seua experiència personal i trajectòria artística, et convidem a formar part del nostre projecte.

Font: Casa de Rusia en Barcelona