Logo de la Universitat de València Logo Русский центр Logo del portal

Què és ser universitari avui dia? Participa en l’enquesta #ViaUniversitaria

Instruccions per a participar en l'enquesta #ViaUni

Període de l'esdeveniment: De 1 de февраля de 2021 a 14 de марта de 2021. , , , , , y de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: En línea

 
Descripció:

Quines expectatives de futur té l’estudiantat universitari? Estudia el que vol o el que pot? Repetiries carrera i universitat? Com afecta la crisi sanitària als estudis? Són algunes de les preguntes de l’enquesta  Via Universitària per conèixer com és la vida de l’estudiantat i proposar vies de millora de les polítiques universitàries.

És una iniciativa de la Xarxa Vives en què participen vint universitats, entre les quals es troba la Universitat de València. Més de 43.000 estudiants de grau i màster de la Universitat tindran l’oportunitat de participar en la tercera edició del treball de camp de Via Universitària: Accés, condicions d’aprenentatge, expectatives i retorns dels estudis universitaris (2020-2022),que analitzarà l’actual perfil de l’estudiantat universitari, les condicions de vida i estudi, l’entorn socioeconòmic, la satisfacció amb la docència i la universitat, i les expectatives de futur.

Entre totes aquelles persones que participen, se sortejaran 2 iPhone 11. Es pot accedir a l’enquesta en línia mitjançant la Secretaria Virtual.

 
Organitza:

Universitat de València - Xarxa Vives d'Universitats.

https://www.vives.org/programes/estudiants/viauniversitaria-2/

 

Contacta: sedi@uv.es

 
Més informació: