Logo de la Universitat de València Logo Русский центр Logo del portal

Nova edició del programa Santander X Explorer a la Universitat de València

L'Explorer Space de la Universitat de València es convertirà en un centre de cotreball d'alt rendiment on les persones participants desenvoluparan les seues idees de manera col·laborativa i rebran assessorament personalitzat per part d'un coordinador o coordinadora. Els joves podran formar-se a través d'una plataforma digital interactiva que els brindarà les eines i habilitats necessàries per a desenvolupar una solució sòlida, viable i sostenible a algun dels problemes relacionats amb els ODS 2030, tot de la mà d'un Xcout o mentor experimentat que els guiarà durant el camí emprenedor.

Podran participar joves emprenedors i emprenedores d'entre 18 i 31 anys que tinguen una idea o projecte potencial en fase de preincubació i que no tinguen empresa legalment constituïda. Les inscripcions estan obertes fins al 12 de desembre i es poden formalitzar a través de la plataforma d'emprenedoria universitària Santander X.

En finalitzar el període de formació, els Explorer que completen les activitats del programa rebran un certificat de participació, i el millor projecte de la Universitat de València Space serà premiat amb l'Explorer Trip, una experiència intensiva d'immersió i formació consistent en un viatge d'una setmana de duració a l'estiu de 2022 a la European Innovation Academy que se celebrarà a Porto (Portugal), on coincidirà amb la resta dels equips seleccionats per cada centre Explorer.

Per a més informació pots consultar la convocatòria 2022 del Santander X Explorer.

 

Data De 1 de октября de 2021 a 12 de декабря de 2021. 24h. Tots els dies.

 

Lloc Online

 
Organitza

Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació