Logo de la Universitat de València Logo Secció Sindical de SATTUi Logo del portal

Teletreball: Signa per una normativa a la universitat!

  • 27 de maig de 2021
Teletreball: Signa per una normativa a la universitat!

L'estat ja ens ha dotat de normativa per al teletreball.

La Generalitat Valenciana té dues normes per al teletreball, una norma mentre dure la pandèmia i una altra per a quan tot açò passe.

Hi ha prou universitats que ja compten amb una normativa pròpia per a facilitar el teletreball entre el seu personal.

Ens ajudes a reivindicar una normativa de teletreball a la Universitat de València?

Teletreball, per a quan en la Universitat? Signa perquè la UVEG elabore la seua pròpia normativa!

 

Durant l’Estat d’Alarma per la COVID-19 les treballadores i treballadors de la universitat hem donat el millor de nosaltres, per a traure el treball endavant des dels nostres domicilis i amb mitjans propis, amb una ajuda mínima puntual per part de la universitat, ajuda on inclouríem l’accés a certes aplicacions necessàries per a poder portar a terme les tasques encomanades.

Hem pogut comprovar que, excepte algunes funcions en llocs concrets, més del 90% de les tasques i funcions fetes pel personal es poden realitzar perfectament en mode teletreball.

Hem vist que el teletreball pot transformar la nostra societat per les seues moltes implicacions tant a nivell social, com econòmic o de sostenibilitat ambiental.

L’estat i la Generalitat Valenciana... ja tenen normativa per al teletreball. Des d’Europa s’està demanant que es potencie el teletreball.

Sabem que en prou universitats o bé s’està teletreballant, en base a normativa pròpia i des de fa molt de temps, o bé s’estan portant a terme proves pilot per tal d’implementar el teletreball.

Per tot això, sol·licitem la negociació urgent de mesures sobre el teletreball a la nostra universitat i que es permeta seguir teletreballant a qui ho requerisca, fins que la nova regulació estiga vigent.

Us animen a signar la petició que adjuntem i us demanem que ens l'envieu a SATTUi (bé en paper als locals sindicals, bé per correu electrònic: sattui@uv.es) i farem arribar al rectorat totes les instàncies juntes.

Punxeu ací per accedir al document per a SIGNAR.

La unió fa la força, entre totes i tots ho aconseguirem!

 

Altra informació sobre el teletreball:

Llista d'enllaços: