Sala de premsa
Presentacions
Debats
Observatori
Documents
Comprar
PRESENTACIONS
DATA
LLOC
13/04/2010
Presentació de Sud Enllà a l'Ateneu Barcelonès, amb la participació de Josep Maria Muñoz, Xavier Folch, Josep Maria Castellet, Oriol Bohiges i Martí Domínguez.
25/01/2010
Taula redona “País Valencià a debat”, amb la participació d’Enric Balaguer (catedràtic de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant) i Sandra Obiol (sociòloga, coordinadora del Centre Ovidi Montllor i professora de Sociologia a la Universitat de València), autors tots dos d’articles publicats als volums País Valencià, segle XXI. Acte presentat i moderat per Enric Pellín. Convoca i organitza el col·lectiu ALACANT.SOM. A la Seu Universitària d’Alacant, carrer Ramón y Cajal 4, Alacant. Dilluns 25 de gener 2010 a les 20:15 hores.
17/12/2009
Presentació d’Ara, País Valencià, vol 3. de País Valencià, segle XXI, al Saló d’actes de la Facultat de Ciències Socials, Universitat de València (Campus dels Tarongers). Taula rodona (“El paper de la generació que ve al País Valencià del segle XXI”), amb participació de Xavier Sarrià, Jordi Muñoz, Antoni Rubio, Hèctor Sanjuan, Adelaida Ferre, Xavi Ginés, Gerard Fullana, Pau Caparrós. Presenta: Rafael Xambó.
11/07/2009

Presentació del vol. 3 de País Valencià, segle XXI. Ara, País Valencià a Benlloch, la Plana Alta, en el marc del festival Feslloch, organitza Escola Valenciana. Participen Gerard Fullana i Xavier Ginés.


03/07/2009

Presentació del vol. 3 de País Valencià, segle XXI. Ara, País Valencià a la Baó, el Rosselló, dins les Jornades Identi'CAT (Aire Nou de Baó) a càrrec d'Antoni Rubio i Hèctor Sanjuan.


02/07/2009

Presentació dels llibres País Valencià, segle XXI a l'Institut d'Estudis Calpins de Calp (Marina Baixa)

Carles Mulet i Pau Viciano presentaran els llibres País Valencià, segle XXI. Vint-i-una reflexions crítiques i País Valèncià, segle XXI. Noves reflexions crítiques a l'Institut d'Estudis Calpins de Calp (Marina Baixa) el 2 de juliol a les 21:00 hores.


09/06/2009
Pasqual Mollà presenta el llibre País Valencià, segle XXI. Vint-i-una reflexions crítiques a la llibreria Babel de Castelló

El Servei de Publicacions de la Universitat de Valencià, en col·laboració amb Valencians pel Canvi, ha editat el llibre País Valencià, segle XXI. Vint-i-una reflexions crítiques. L’obra s’inclou en la col·lecció Quaderns d’Orientació Valencianista. Es tracta de vint-i-una aportacions d’altres tants autors que han respost a una invitació d’Antoni Furió, Gustau Muñoz i Pau Viciano, els editors del volum. L’obra naix de la necessitat de repensar els valencianismes polític, cívic i cultural. També reivindica la vigència del llegat intel·lectual de Joan Fuster. Des d’angles diversos contribueixen amb les seues aportacions els tres editors esmentats, així com Ferran García Oliver, Martí Domínguez, Josep Lluís Barona, Francesc Pérez Moragón, Francesc de Paula Burguera, Vicent Pitarch, Doro Balaguer, Vicent Partal, Pasqual Mollà, Antoni Defez, Toni Mollà, Carles Mulet, Francesc Viadel, entre altres. El llibre es tanca amb un epíleg de Joan Francesc Mira.


18/05/2009

Seu de la Universitat d'Alacant, amb Antoni Furió i Carles Mulet

Dilluns passat, 18 de maig, es va presentar a la Seu Universitria d'Alacant, el llibre País Valencià. Segle XXI. Vint-i-una reflexions crítiques. L'acte, organitzat per ERPV, comptà amb la participació de dos dels autors del llibre, Antoni Furió i Carles Mulet, i d’Enric Pellín, que va fer de presentador i moderador. Després de les dues intervencions, que explicaren la intenció del llibre, hi hagué un animat debat entre els assistents –uns quaranta, entre ells Lluís Alpera, Daniel Climent, Joan Martínez i Tortosa, Antoni Mulet, Emili Rodríguez Bernabeu i altres noms destacats de la ciutat–, que serví per a prendre el pols a la situació política actual del País Valencià.


23/04/2009

Centre Octubre (València), amb Pau Viciano i Ferran Garcia-Oliver

Dissabte passat, 25 d'abril, es va presentar a València, a l'Octubre. Centre de Cultura Contemporània, el llibre País Valencià. Segle XXI. Vint-i-una reflexions critiques. L'acte, organitzat per ERPV, comptà amb la participació de dos dels autors del llibre, Ferran Garcia-Oliver i Pau Viciano, i de Pau Osorio, que va fer de presentador, i reuní unes quaranta persones. En el debat posterior, es discutí sobre la situació política al País Valencià i, més en particular, sobre l’espai nacionalista i les forces que l’ocupen.