Branca de coneixement: CIÈNCIES
Centre on s'imparteix: FACULTAT DE FARMÀCIA I CC. DE L'ALIMENTA
Web específica del grau: www.uv.es/graus/gastronomiques
Nombre de crèdits del títol: 240
Matèries formació bàsica: 60
Matèries obligatòries: 130.5
Matèries optatives: 19.5
Pràctiques externes: 18
Treball fi de grau: 12
Codi titulació: 1212
Tipus d'ensenyament: Presencial
Cursos: 4
Preu del crèdit
[curs 2024-2025]: 17.34€
Professions regulades per a les quals capacita el títol: No procedeix
Llengües utilitzades al llarg del procés formatiu: ------
Nombre mínim de crèdits de matrícula per estudiant: 30 ECTS
President/a de la Comissió Acadèmica del Títol (CAT) Juan Carlos Moltó Cortés
Coordinador/a de la titulació Carla Soler Quiles
Coordinador/a de pràctiques externes Ester Carbó Valverde
Coordinador/a de mobilitat Carla Soler Quiles
El grau en Ciències Gastronòmiques vol formar professionals amb una bona base de coneixements científics, tecnològics, de salut i de gestió empresarial, capaços de dissenyar projectes i gestionar serveis gastronòmics en els camps professionals de l’alta cuina, de la restauració comercial i col·lectiva i de la indústria alimentària. A més, el grau capacita per a desenvolupar i fomentar la creativitat, la innovació i la investigació en el món de la gastronomia, de gran impacte econòmic i social, donant resposta als canvis que es produeixen en l’àmbit de l’alimentació, en la percepció
de la cuina i en les noves formes de consum.
Per a estudiar Ciències Gastronòmiques, és recomanable tenir coneixements previs de biologia, de química, de física i de matemàtiques.
Els ensenyaments pràctics representen un element fonamental en la formació ’aquest grau.
El grau té la col·laboració del Centre de Turisme de la Generalitat Valenciana, de la Federació Empresarial d’Hostaleria de València, de l’Escola d’Hostaleria Gambrinus, i també de Mercavalèn-cia, dels Consells Reguladors de Denominacions d’Origen de la Comunitat Valenciana i de l’Acadè-mia Valenciana de Gastronomia.