Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Model Econòmic Sostenible de València i el seu Entorn (MESVAL) Logo del portal

La Càtedra Mesval celebra la conferència “El camí de l'emprenedor”

  • 14 de maig de 2021
diego moya

Dijous passat 13 de maig, la Càtedra Model Econòmic Sostenible de València i el seu entorn (MESVAL) va celebrar la conferència “El camí de l'emprenedor”. Diego Moya, Head of Fitness Vertical – Jeffapp, va ser l'encarregat d'impartir la sessió que va estar moderada pel professor del Departament de Comercialització i Investigació de Mercats de la Facultat d’Economia, Antonio Marín.

Diego Moya va destacar la importància de ser constant i creure en la teua idea de negoci a l'hora de desenvolupar un producte/servit. A més, va assenyalar que una de les principals claus per a la supervivència i èxit dels negocis se sustenta en el “Equip”. La motivació i el sentit de pertinença dels membres que formen part del projecte és capital per al progrés de les idees de negoci. A més, Diego va manifestar la importància de ser crítics amb la teua pròpia idea; parar i mirar les accions desenvolupades amb perspectiva, permetrà analitzar amb major encert els possibles errors comesos, i així, prendre millors decisions.

La sessió, que es va desenvolupar en un format híbrid, va comptar amb la participació dels estudiants de les assignatures de Màrqueting Digital i de Direcció de la Tecnologia i la Innovació, de 1r i 2n curs del Grau en Intel·ligència i Analítica de Negocis (BIA).