Universitat Internacional de Gandia

 

La Universitat Internacional de Gandia. 

Una universitat oberta al món com la nostra, amb voluntat d’incrementar el seu perfil de fòrum científic i cultural internacional, no pot oblidar mai l’espai social sobre el que s’asseu, si hi vol ser un instrument eficaç per al seu desenvolupament territorial i humà. La Universitat Internacional de Gandia –el nom que hem donat a aquesta proposta de presència permanent de la Universitat de València a Gandia, amb la col.laboració de l’Ajuntament de la ciutat ducal, que naix per la transformació de la Universitat d’Estiu que vam posar en marxa en 1984-- ha de ser tant un lloc d’encontre internacional, un lloc d’idees, de coneixences, de projectes, d’investigacions, com també un lloc de promoció, desenvolupament i d’enriquiment tècnic, científic i cultural del territori on s’assenta. 

La UVEG fa una aposta contundent per eixamplar la seua oferta acadèmica a les Comarques Centrals Valencianes (CCV), un territori poblat per més de mig milió de persones que ocupen una de les regions més dinàmiques del País Valencià.

La Universitat Internacional de Gandia és una proposta ampla que permetrà desenvolupar l’enorme potencial de la Universitat de València, no sols pel que fa a la docència, sinó pel que fa a la investigació aplicable pels sectors empresarials més dinàmics de la zona. A més, Gandia ens ofereix una infrastructura turística de primera qualitat que reforçaria les nostres relacions internacionals. La capacitat generadora de cultura de la nostra Institució trobarà en Gandia i la seua àrea d’influència un camp ampli i receptiu que ens permetrà elevar el perfil de la nostra universitat en la societat valenciana. La proposta té quatre línies de desenvolupament: activivitats acadèmiques de formació, activitats acadèmiques d’informació i transferència de tecnología, Gandia Internacional i Gandia, una nova proposta cultural.

 

 

Notícies

 


XXII Edició de la Univesitat d'Estiu de Gandia

Des del Saber Divers

Informació Addicional [+]


 

[+] Totes les notícies

Més informació: ueg@uv.es                     [Darrera actualització: 27/06/05]