Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

l'Eliana
Infància, adolescència i violència escolar, l'Eliana

Oberta inscripció en web

L’àrea de Benestar Social i Educació de la Diputació de València i el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València han organitzat la segona edició del programa “Benestar, Formació, Territori”, conformat per un cicle de jornades que es desenvolupa pel territori valencià.

En aquest cas les taules redones centrades en infància, adolescència i violència escolar seran coordinades per la catedràtica de Psicologia Bàsica, Mavi Mestre, i un equip de professors especialistes de la Universitat de València.

En els últims anys s’han fet visibles diferents tipus de violència en la nostra societat, constatant-se un increment dels actes violents en diferents contextos: la familia, l’escola, la parella…

Per tant, pares, mares i professorat demanen estratègies i recursos per a fer front a aquesta realitat. En aquesta línia, la jornada “La violencia escolar i altres tipus de violencia, la necessitat d’un canvi social i educatiu”, que tindrà lloc a l’Eliana, pretén oferir informació actualitzada i resultats de recerques sobre aquesta problemàtica .

L’objecte és contribuir a la formació i transferència de coneixements de la societat local, en la dimensió territorial, comunitària i ciutadana. Estan obertes al públic en general de la localitat i el seu entorn pròxim, especialment a la comunitat educativa, col·lectius socials i assistencials.

 

Data De 27 de novembre de 2017 a 14 de desembre de 2017. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Centre de Formació de Persones Adultes, Avinguda del Parc, s/n, l'Eliana

 
Organitza

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i Àrea de Benestar Social i Educació de la Diputació de València amb la co·laboració de l'Ajuntament de l'Eliana.

 

Contacta vicerec.participacio.projeccio@uv.es unitatsuport@uv.es

 
Més informació