Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

Entreiguals: s’obri el termini per ser mentor o mentora

De l’1 al 21 de desembre de 2021 estarà oberta la inscripció per ser mentor o mentora del programa Entreiguals de la Universitat de València, una iniciativa que vincula estudiantat amb experiència amb nou estudiantat per facilitar la incorporació a la Universitat. 

Ser mentor o mentora Entreiguals implica formar-se en mentoria i en els recursos i serveis de la Universitat de València i, en coordinació amb el professorat tutor del centre, desenvolupar les accions previstes per a promoure una integració acadèmica, personal i social del nou estudiantat. A més, ser mentor o mentora té un reconeixement de 3 crèdits ECTS per participació en activitats universitàries.

L’objectiu del programa de mentoria Entreiguals, que es coordina des del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), és facilitar la incorporació d’estudiants de nou ingrés i acompanyar la integració d’estudiants incoming. L’experiència personal, compartida d’igual a igual, resulta molt útil per al nou estudiantat que arriba a la Universitat. 

 

Data De 30 de novembre de 2021 a 21 de desembre de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Universitat de València

 
Organitza

Servei d'Informació i Dinamització - Sedi.

https://www.uv.es/sedi

 

Contacta entreiguals@uv.es

 
Més informació