Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

Naix un nou mitjà de difusió per a la responsabilitat social i l'ètica empresarial

  • 21 de novembre de 2017
Image de la noticia

La nova web de la Càtedra d'Economia del Bé Comú de la Universitat de València es configura com el principal mitjà de difusió per a totes les empreses valencianes que opten en les seues estratègies per la responsbilitat social i l’ètica. El nou portal ha entrat en servei el dimarts 21 de novembre.

La Càtedra d'Economia del Bé Comú (CATEBC) de la Universitat de València (UV) acaba d’estrenar web propia. Des d’este dimarts 21 de novembre el nou portal configurat per la Unitat Web i Màrqueting de la Universitat de València està accessible amb tot allò referent a este órgan de col·laboració institucional entre la Universitat i la Direcció General d'Economia, Emprenedoria i Cooperativisme de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana.

L’objectiu de la cátedra és desenvolupar i potenciar l'Economia del Bé Comú (EBC) a la Comunitat Valenciana des de l'àmbit universitari a través de la realització de diferents activitats de difusió, formació i investigació, que quedaran recollides des d’ara en esta nova web específica.

Esta nova web, doncs, es configura com una de les principals eines de la càtedra en el seu objectiu general de difondre els principis i valors de l'EBC, on primen l'interès general i el bé comú sobre els interessos particulars, i la persona i el treball sobre el capital i els diners. Tot el debat, discussió, investigació i accions formatives quedaran recollides de forma inmediata i sistemática en esta nova web, que es converteix des d’ara en el principal aparador de la visió crítica de l'economia, i les alternatives sostenibles als problemes de la societat valenciana. També les empreses que opten en les seues estratègies per la responsabilitat social i l’ètica, així com les cooperatives i altres organitzacions de l'Economia Social i Solidària, tindran en esta nova web el seu principal mitjà de comunicació.