Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

Nou espai web per als contractistes de la Universitat

  • 28 de març de 2018
Image de la noticia

Els operadors econòmics interessats en la contractació pública amb la Universitat de València disposen des d'ara d'un punt de relació més complet i dinàmic amb la nova pàgina web del Servei de Contractació de la UV, l'últim portal en adaptar-se al nou disseny digital de la Universitat.

Aquesta web dóna àmplia informació de les contractacions realitzades per la Universitat, y publica els anuncis previs, anuncis de licitació, plecs i documentació corresponents als anuncis de licitació, el resultat de les adjudicacions, i les actuacions de la mesa de contractació. Així, era necessari dotar a aquest portal dels avantatges del nou disseny web de la Universitat,  que entre altres coses, propicia una interfície visualment més atractiva i més accessible, en la qual ressalten uns elements gràfics que amb una especial cura conviden a submergir-se en els continguts.

En la seua globalitat, el redisseny dels portals corporatius de la UV té com objectiu obrir-se al major públic possible, evitar formats que puguen restringir els potencials usuaris i situar-se a l'avantguarda entre els portals web de les universitats de tot el món.