Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

Evolució digital a la Facultat de Ciències Biològiques i els seus graus

  • 1 de febrer de 2019
Image de la noticia

L'evolució, un terme tan emprat en Ciències Biològiques, ha arribat als portals web de la Facultat i els seus graus, que des de finals de gener estan adaptats al nou disseny digital de la Universitat de València.

Des del 31 de gener d'este 2019 estan disponibles les noves versions dels web de la Facultat de Ciències Biològiques,  i dels respectius graus en Biologia, Bioquímica i Ciències Biomèdiques, Biotecnologia i Ciències Ambientals, una evolució digital que forma part d'un procés global per tal de fer més atractiu i accessible els centenars de portals web corporatius de la UV. .

El menú principal dóna accés de forma àgil a tot allò relacionat amb la Facultat, amb especial atenció als grups de recerca i als projectes en marxa, a més de l'habitual informació relativa a l'oferta de Graus i estudis de Postgrau, tràmits administratius, descripció de les instal·lacios, espais i recursos, les opcions de mobilitat i intercanvi per als estudiants, i la localització de tots els serveis i personal.

L'objectiu final és que l'activitat de la Facultat puga arribar al major públic possible, universalitzar els continguts i facilitar als usuaris l'accés a la informació, tot d'acord amb el concepte global del que va partir aquest canvi, dirigit a facilitar al màxim l'accés als continguts i convertir els portals web en una eina cada vegada més pràctica per a la consulta, la informació i la realització de tràmits.