Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

UVGandia, nou portal web i nova marca

  • 15 de juliol de 2019
Image de la noticia

El Centre de Gandia de la Universitat de València (UVGandia) ha estrenat, tot coincidint amb l'inici de les activitats de la 36 Universitat d'Estiu, el nou portal web, adaptat als paràmetres del disseny corporatiu de la UV. UVGandia es también la nueva marca del Centre de Gandia de la UV.

A més d'ampliar els apartats destinats a l'actualitat, el nou portal web, desenvolupat per la Unitat Web i Màrqueting de la UV, recupera totes les publicacions històriques des dels inicis de la Universitat d'Estiu de Gandia (UEG) i les activitats de la Universitat dels Majors, amb profusió d'elements gràfics, en haver rescatat l'històric de cartells de la UEG i gran part de cursos, jornades,seminaris, tallers i activitats obertes.

Una atenció especial mereix en el nou portal web l'edició actual de la UEG, que s'ha posat en marxa ja amb el nou portal web en servei, el que permetrà informar de forma més fluida de totes les activitats. La incorporació d'un bloc d'agenda facilitarà, d'altra banda, donar difusió a les activitats programades.

Amb el nou disseny també resulta més atractiva i accessible la informació relativa a les activitats culturals i acadèmiques que desenvolupa UVGandia al llarg de l'any.