Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • UWM

Dos nous departaments s'uneixen a la nova imatge corporativa

  • 26 de setembre de 2019

El procés per al redisseny dels portals web dels departaments de la Universitat de València ha arribat als departaments d'Enginyeria Química i Didàctica de la Llengua i la Literatura, que s'acaben d'unir a la nova imatge corporativa que s'ha aplicat a nombrosos portals de facultats, instituts, màsters, col·legis majors, biblioteques i altres centres de la UV.

Els departaments de Didàctica de la Llengua i la Literatura i Enginyeria Química disposen ara d'una interfície visualment més atractiva i més accessible, amb prominència dels elements gràfics i rutes d'accés més fàcils als continguts, desenvolupat per la Unitat Web i Màrqueting de la UV.

Els nous portals d'ambdós departaments proporcionen ara un fàcil accés, per exemple, a tots els nivells de docència, els grups d'investigació propis, organigrama o serveis dels departaments a través d'un nou menú que dóna també un accés més fàcil a totes les opcions docents relacionades amb el departament, a un arxiu històric dels treballs d'investigació, als tràmits administratius, o a les novetats dels departaments, que es troben a la pàgina principal, on preval la immediatesa, amb les notícies més recents, anuncis, previsions o convocatòries.

L'objectiu compartit és que la Universitat de València es situe a l'avantguarda entre els portals universitaris de tot el món, partint del fet que la pàgina web és en la majoria de les ocasions la primera imatge de cada organisme, la principal via de contacte, i una eina per a la consulta, la informació i la realització de tràmits.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies