Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

El nou disseny web s'estén a altres sis departaments

  • 31 d’octubre de 2019
Image de la noticia

Anatomia i Embriologia Humana, Sociologia i Antropologia Social, Biologia Celular, Biologia Funcional i Antropologia Fisica, Metodologia de les Ciències del Comportament, Psicobiologa, i Didàctica de la Matemàtica són els noms dels sis departaments als que la Unitat Web i Màrqueting ha redissenyat els seus web durant els darrers dies, per a adaptar-los a la nova imatge corporativa de la Universitat de València.

La Universitat de València té 84 departaments amb els seus respectius portals web. El seu redisseny es va iniciar a finals de 2018, i s'ha aplicat ja a una bona part d'ells en un procés que es vol culminar abans de final de 2019.

L'objectiu de la Unitat Web i Màrqueting de la UV amb aquest procés és que els departaments disposen de la mateixa eina comunicativa que la resta d'entitats que conformen l'estructura de la Universitat, i estendre aquesta interfície, visualment més atractiva i més accessible, on predominen els elements gràfics, amb  rutes d'accés més fàcils, i la possibilitat de proporcionar més continguts.

A més de les activitats i esdeveniments, reflectits en l'apartat de Novetats, els web dels departaments proporcionen informació útil sobre la docència als graus, másters i doctorats, grups d'investigació, i la guia i horaris de les tutories de cada unitat docent i de cada professor/a.

El departament de Metodologia de les Ciències del Comportament, per exemple, té vinculats sis grups d'investigació, i el de Sociologia i Antropologia Social en té quinze, a l'activitat dels quals es pot accedir de forma ràpida a través d'una pestanya del menú principal. S'hi pot accedir també a les memòries d'investigacióa través d'un menú que dóna també un accés més fàcil a totes les opcions docents relacionades amb el departament, i als tràmits administratius.

Els nous portals:

Anatomia i Embriologia Humana

Sociologia i Antropologia Social

Biologia Cel·lular, Biologia Funcional i Antropologia Fisica

Metodologia de les Ciències del Comportament

Psicobiologia

Didàctica de la Matemàtica