Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

El Centre Rus posa en marxa el seu portal web

  • 7 de novembre de 2019
Image de la noticia

El Centre Rus de la Universitat de València, inaugurat en abril de 2019 a l'edifici que acull els instituts de recerca al carrer Serpis, acaba de posar en marxa el seu portal web, desenvolupat per la Unitat Web i Màrqueting, des d'on difondrà tota l'activitat del centre, en especial les convocatòries de cursos i projectes de recerca.

El Centre Rus, una iniciativa la Universitat i la Fundació ‘Russkiy Mir’, és el segon que es posa en marxa una universitat espanyola després del de la Universidad de Granada. El centre pretén ser un dinamitzador de les relacions entre Espanya i Rússia. alhora que potenciarà els estudis eslaus amb una àmplia oferta formativa que inclourà cursos de tots els nivells, títols dobles i programes de mobilitat. A més, compta amb una completa biblioteca, recursos informàtics i nombroses xarxes per a la investigació i la recerca.

Així mateix, el Centre Rus difondrà i popularitzarà la llengua, literatura i arts russos amb una àmplia oferta de programes d’aprenentatge de la cultura russa. També servirà com nexe d’unió entre la societat russa i valenciana per augmentar les relacions i els coneixements mutus.

El nou portal web serà una eina determinant en l'objectiu de popularitzar a València la riquesa de l‘idioma i la cultura russes i ofertar accions en els àmbits acadèmic, cultural i científic.