Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

La Unitat Web i Màrqueting manté l'atenció als usuaris durant l'estat d'alarma

  • 23 de març de 2020
Image de la noticia

L'equip de la Unitat Web i Màrqueting (UWM) està disponible des de dilluns 23 a les 8 hores, com fins ara, a través de l'aplicació de suport:  https://www.uv.es/suport, amb els serveis habituals, inclosos els de disseny gràfic i traducció. Des que es va decretar l'estat d'alarma s'ha estat treballant per tal de facilitar i millorar els processos de gestió i comunicació en la UV del PDI i del PAS, i seguir prestant assistència en l'edició web.

Cal recordar que través d'aquesta aplicació de suport els editors i les editores poden sol·licitar les següents assistències:

  • Suport edició web corporatiu
  • Identitat Visual Corporativa
  • Agenda UV
  • Traducció a l'anglés del web corporatiu
  • Altes i baixes
  • Necessites formació?

Aquesta aplicació permet donar una resposta coordinada de l'equip de la UWM. A més, als usuaris/es els permet fer un seguiment de la petició, pujar fitxers o descarregar els que es proporcionen (si és el cas) o mantindre una conversa asíncrona vinculada a la petició.

Així mateix, s'ha afegit una opció de suport addicional a les habituals (Suport excepcional de la UWM) per a necessitats derivades de la crisi del coronavirus

Aquesta opció ha estat ideada per a resoldre puntual i excepcionalment tot allò que es puga plantejar en l'àmbit de l'actuació de la UWM, arran de l'actual estat d'alarma. En funció les necessitats puntuals que es plantegen, la UWM valorarà el seu impacte i la seua capacitat de resposta.

L'atenció per correu electrònic es reserva només per a aquelles necessitats molt excepcionals i de caràcter urgent, perquè no possibilita les funcionalitats de l'aplicació col·laborativa de suport.

L'atenció telefònica no serà possible durant aquest periode excepcional.