Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

LA UWM renova la senyalística de l'edifici del Màster de Professorat de Secundària

  • 5 d’octubre de 2021

La Unitat Web i Màrqueting, com a responsable de la identitat corporativa de la Universitat de València, ha executat un projecte de renovació i actualització de la senyalística de l'edifici del Màster de Professorat de Secundària, antiga Escola de Magisteri.  


L'edifici mantenia en uns casos una identificació corporativa inadequada que corresponia encara a l'antiga Escola de Magisteri de l'avinguda Alcalde Reig, a Mont-Olivet, i en altres casos mancava d'identitat visual en els diferents accessos a l'edifici, i a més molts dels panells estaven deteriorats. 

L'actuació ha consistit en la retirada de les lletres corpòries antigues, la instal·lació d'un nou fris a l'entrada principal, panells, i vinils sobre vidre en diferents portes d'accés, tot amb la identitat visual corporativa i els colors i tipografia actuals. 

L'actualització dels elements d'identitat corporativa a l'edifici del Màster de Professorat de Secundària s'emmarca en un programa integral de 'wayfinding' elaborat per la Unitat Web i Màrqueting per a millorar i renovar la senyalística i facilitar l'accés de les persones als diferents espais i instal·lacions de la Universitat.