Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

A la filosofia dels projectes de la Unitat Web i Màrqueting està molt arrelada la condició de mantindre sempre, més enllà de la finalització de les implementacions de les webs, una atenció a l’usuari de manera personalitzada i contínua.
Aquesta atenció significa l’acompanyament diari de la tasca d’editor/a.

L'horari d'atenció és de 09:00 a 11:00 hores i de 11:30 a 15:00 hores, de dilluns a divendres. Es posen a l'abast dels editors UV 5 línies de telèfon: 43368 - 43877 – 44015 - 43930 - 43931.

De forma permanent, es posa a la disposició de tots els editors UV un correu electrònic de contacte, exclusivament per a la resolució de dubtes i problemes en l'edició amb el Gestor de Continguts Web UV: uwm@uv.es i adquirim el compromís de respondre el mateix dia en què es rep el correu.

I puntualment s’organitzen OPEN DAY, jornades de portes obertes en les quals intentem personalment resoldre els dubtes sorgits en l'edició amb el Gestor de Continguts Web UV a qualsevol editor/a UV, tots els primers divendres de mes, a l’aula d’informàtica de la Unitat Web al campus de Burjassot.