Universitt d'Estiu de GandiaUniversitat de València Logo del portal

Universitat d'Estiu de Gandia. Conferència inaugural

Vandana Shiva

Data: 20 de juliol de 2020 de 13:30 a 14:00. Dilluns.

 

Lloc de realització: Web de la Universitat d'Estiu de Gandia

 
Descripció:

Vandana Shiva serà l'encarregada de pronunciar la conferència inaugural de la 37 UEG que porta per títol "El canvi de rumb cap a la sostenibilitat: els ODS a debat". Shiva és un referent en l'ecofeminisme. El seu treball busca situar les dones i l'ecologia en el centre del desenvolupament modern. 

En aquesta conferència la filòsofa i escriptora índia parlarà sobre com estan sorgint noves malalties infeccioses, com el Coronavirus, a causa de la destrucció dels boscos i la biodiversitat.

Vandana Shiva plantejarà com la pèrdua de biodiversitat en els sòls, en les granges i en els intestins està conduint a una pandèmia de malalties cròniques. La combinació d’questos factors està incrementant els riscos del Coronavirus i soscavant el ODS 3 (Garantir una vida sana i promoure el benestar per a tots i totes en totes les edats).

A més, mostrarà com la biodiversitat està vinculada o connectada a tots els ODS, i com l'experiència de les dones i l'educació en biodiversitat poden ajudar a aconseguir tots els objectius, especialment els ODS 1, 2 i 3 que són els referits a la fi de la pobresa, la fam zero i la salut i el benestar.

 
Organitza:

Universitat de València.

Centre Internacional de Gandia.

www.uv.es/uvgandia

 

Contacta: uvgandia@uv.es

 
Més informació: