Universitt d'Estiu de GandiaUniversitat de València Logo del portal

En aquest curs, que tindrà format de taula redona online, es pretén generar un debat entre l'alumnat i els quatre participants. El debat girarà al voltant dels diferents àmbits de la comunicació sostenible, que és aquella que té com a finalitat promoure la sostenibilitat del planeta. Es tractaran temes com les estratègies de la comunicació mediambiental en temps de pandèmia, els perfils dels continguts i els formats trasnmedials, els lobbies, la bretxa digital i la fractura social. A més, es prestarà atenció a la regulació, la diplomàcia i la realitat local així com a les experiències i els models més innovadors.

 

Any/Edició  / 37
Data i hora d'inici 21/07/2020 09:30
Data i hora cloenda 21/07/2020 12:30
Durada 3 hores
Preu
Lloc

www.uv.es/ueg

Tipus activitat Cursos
Modalitat Online matrícula
Idioma Valencià
Adreçat a Estudiants. Públic en general
Coordina/Presenta

Francesc Martínez,  Departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació de la Universitat de València.

Objetius

Aquests curs forma part del segon bloc de la programació de la 37 UEG dedicat al planeta. En aquest bloc s'obordaran els títols del 12 al 15 dels ODS:

12. Consum responsable: Garantir un consum i patrons de producció sostenibles.

13. Lluita contra el canvi climàtic: Combatre amb urgència el canvi climàtic i els seus efectes.

14. Flora i fauna aquàtiques: Conservar i utilitzar de forma sostenible els oceans, mars i recursos marins per a un desenvolupament sostenible.

15. Flora i fauna terrestres: Protegir, restaurar i promoure l'ús sostenible dels ecosistemes terrestres, gestionar els boscos de manera sostenible, combatre la desertificació, i detenir i revertir la degradació de la terra i detenir la pèrdua de la biodiversitat

Programa

PROGRAMA:

  • 9:30-12:30 Curs/debat obert “Comunicar la sostenibilitat en temps de pandèmia” (aquest debat serà en valencià)

Coordina: Francesc Martínez,  Departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació de la Universitat de València.

Participen:

Anna Mateu, cap de redacció de la Revista Mètode i Departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació de la Universitat de València

Maria Josep Picó, periodista ambiental i professora de la Universitat Jaume I.

Kristin Suleng, periodista ambiental i directora de Samaruc Digital en Ràdio À Punt.