Universitt d'Estiu de GandiaUniversitat de València Logo del portal

Inscripció

La inscripció als cursos serà gratuïta i oberta a l’estudiantat de la Universitat de València i al públic en general. Les persones que vulguin assistir a un curs o conferència hauran de registrar-se en aquesta pàgina web.

Per tal d'obtenir un certificat d’aprofitament d’hores l'alumna o alumne haurà d'inscriure’s en:

BLOC 1: CURS “Educar en l’ecofeminisme: dona i sostenibilitat en l’aula” + CONFERÈNCIA “El gust de l’alimentació saludable i sostenible” (5 hores).

BLOC 2: CURS “Comunicar la sostenibilitat en temps de pandèmia” + CONFERÈNCIA “Canvi climàtic en el litoral mediterrani espanyol: evidència, evolució futura i accions d’adaptació”. (5 hores)

BLOC 3: Presentació de l’Informe Sostenibilitat en Espanya i Objectius de Desenvolupament Sostenible 2020 + CURS “Economia, prosperitat i límits ecològics. De la competitivitat a l’ajuda mútua” + CONFERÈNCIA “Una davallada prospera: És això possible?”. (5 hores)

BLOC  4: CURS “Els grans reptes dels drets humans, la pau, la justícia i la lluita contra corrupció per a aconseguir un món millor” + CONFERÈNCIA “El camí cap a la pau: construir societats justes i inclusives”. (5 hores)

BLOC 5: CURS “Els ODS en perspectiva crítica. Nous pactes per assolir-los en una nova realitat post-pandèmia” + CONFERÈNCIA ““Governança i polítiques públiques. La importància estratègica dels pactes” (5 hores).

Aquelles persones que vulguen obtenir un certificat d'aprofitament de 25 hores poden incriure's en la programació completa a través d'aquest enllaç.