UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El Màster EI aplica la metodologia BID UV, única i exclusiva basada en un aprenentatge experiencial orientat a l'acció mitjançant un ús extensiu de simuladors i programari d'última generació.

El Màster EI garanteix als seus alumnes el domini de les eines i plataformes més noves i efectives per al disseny, desenvolupament, gestió i avaluació de projectes d'innovació a tots els nivells, i la seua aplicació a un repte d'innovació real proposat per les nostres empreses col·laboradores, totes elles companyies valencianes consolidades.

En la vessant d’emprenedoria, el Màster EI incorpora la metodologia “Lean start-up”, inspirada en les últimes tendències de Silicon Valley, amb la qual l’alumnat aprendrà tot alló necessari per a el llançament de nous projectes sostenibles amb opcions de viabilitat real.

En el Màster EI l’alumne treballa en el seu projecte des del primer dia i desenvolupa i exercita les habilitats clau de l’emprenedor: proposta de valor efectiu, models de negoci innovadors, MVP, segmentació de mercat encertada, pitching, marketing digital,…

El Pla d’estudis inclou una assignatura dedicada íntegrament a conèixer i incorporar competències i habilitats transversals en l’àmbit de la gestió empresarial com el Marketing digital, les habilitats comunicatives o la gestió de projectes.

Una de las marques d’identidad del Màster EI que trascendix l’àmbit acadèmic ho constitueixen els Seminaris d’Oportunitats de Negoci, de caràcter obert i gratuit, en els que intervenen antics egresats del Màster EI i destacats directius de companyies innovadores i de start-ups, compartint la seua experiència i recomanacions als assistents. Són de caràcter obert i gratuit, i en ells han participat directius i fundadors de més de 100 companyies valencianes punteres.

A més, el Màster EI s’implica activament en esdeveniments organitzats pel ecosistema emprenedor i innovador valencià, com Focus Pyme, el Foro de Empleo y Emprendimiento o la Feria Forinvest, als quals asisteixen els seus alumnes. També organitza visites tots els anys al Parc Científic de la Universitat de València i a diverses companyies amb elevat potencial innovador.