UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El Parc Científic organitza dues trobades centrades en la Bioeconomia i el nomenament de València com a capital mundial del disseny

  • 25 de novembre de 2019
Image de la noticia

Els pròxims dies 2 i 4 de desembre se celebraran les trobades organitzades pel Parc Científic de la Universitat de València i el Vicerectorat d’Innovació i Transferència, a través del Servei d’Investigació i Innovació i de la seua secció d’R+D+i internacional. L’objectiu és donar a conéixer els desafiaments i oportunitats de finançament sota el programa H2020 en l’àmbit de la Bioeconomia i del nomenament de València com a capital mundial del disseny.

El programa d’ambdues Jornades inclou presentacions de casos exitosos de col·laboració Universitat – Empresa, així com la conformació de grups de treball al voltant de convocatòries pròximes del programa H2020. La primera de les Jornades tindrà lloc el dia 2 de desembre, i estarà dedicada a la Bioeconomia. Els canvis en les fonts de recursos primaris, així com en els models productius, demanen solucions integrals en aspectes ecològics, ambientals, d’energia, subministrament d’aliments i de recursos naturals, creant-se així l’espai per a la innovació en l’àmbit de la Bioeconomia. D’aquesta manera establir les bases per a futures col·laboracions entre Universitat i Empresa és el pas per a enfrontar aquests desafiaments mundials, visualitzant les oportunitats de finançament en el programa H2020, així com casos exitosos de cooperació.

D’altra banda, el dia 4 de desembre se celebrarà la Jornada “València capital mundial del disseny”, en la qual s’abordaran totes les disciplines, des del disseny industrial al disseny d’espais, passant per l’arquitectura o el disseny de serveis i interfícies. El disseny és transversal i pot contribuir a causes com ara la immigració, ecologia, turisme, medi ambient i sostenibilitat, música o perspectiva de gènere. Sota aquest prisma, la trobada vol apropar a la Universitat de València i el món empresarial cap a la comprensió d’aquests desafiaments i visualitzar les oportunitats de finançament en el marc del programa europeu H2020 i de casos de col·laboració exitosa en aquest àmbit.

Les trobades tindran lloc de 9 a 12 del migdia. La primera d’elles se celebrarà en la Sala de Juntes de l’Edifici 1 de la seu del Parc Científic en el Campus de Burjassot-Paterna, i la segona en el Planter d’Empreses PCUV de l’Edifici Beatriu Civera del Campus de Tarongers. Més informació i inscripcions en aquest enllaç.