UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d’Economia del Bé Comú participarà en el XIX Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d’Economia

  • 24 de gener de 2020
Image de la noticia

Els pròxims dies 29 i 30 de gener se celebrarà en el hall de la Facultat d’Economia la XIX edició del Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria. En aquest esdeveniment participarà la Càtedra d’Economia del Bé Comú de la Universitat de València amb un estand informatiu i una sessió titulada “Emprendre des de l’Economia del Bé Comú”.

En aquest fòrum es reuniran més de 50 empreses, associacions i institucions amb l’objectiu comú d’apostar pel talent. Durant les dues jornades, tots els estudiants (graus, llicenciatures, diplomatures i postgraus), antics estudiants i empreses i entitats públiques i privades, podran visitar els estands i assistir a presentacions i taules redones per a conéixer la demanda del mercat laboral i també les millors formes d’emprendre i completar la seua formació per tal de millorar la seua ocupabilitat.

La Càtedra EBC comptarà amb un estand perquè el públic interessat puga conéixer les activitats realitzades al llarg de l’any (cursos, xerrades, jornades) i involucrar-se per tal d’aconseguir una major contribució al bé comú.

A més, la Càtedra EBC celebrarà la sessió “Emprendre des de l’Economia del Bé Comú”, en la que participaran Miguel Ribera, gerent de l’Associació Valenciana de l’EBC, i Joan Ramon Sanchis, director de la Càtedra EBC. La sessió tindrà lloc a la Sala Sánchez Ayuso (1r pis de la Facultat d’Economia) el dimecres 29 de gener, d’11 a 12.30 hores, i es presentarà el model de l’EBC i es reproduirà el DocuFòrum EBC (documental sobre l’EBC). A continuació, s’obrirà un torn de debat.

La inscripció a aquesta sessió i a la resta es pot complimentar en aquest enllaç. I el programa complet del XIX Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria es pot veure ací.