UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El programa SCALE UP ofereix formació i entrenament per a potenciar el creixement de les start-ups i xicotetes empreses

  • 26 de febrer de 2020
Image de la noticia

SCALE UP és un Programa de la Comissió Europea a través de la Enterprise Europe Network - SEIMED, que lidera l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) amb la col·laboració del Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de València, i que té com a objectiu augmentar la competitivitat de les PIME de la Comunitat Valenciana.

Aquest programa està dirigit a start-ups i pimes amb menys de 6 anys que vulguen fer el salt i créixer exponencialment. A través de sessions de training i mentoring amb grans experts i professionals especialitzats en empreses en fase d'expansió, ofereix assessorament per a dissenyar i posar en pràctica el pla de creixement.

SCALE UP es desenvoluparà durant nou mesos (d'abril a desembre de 2020), en els quals les empreses participants rebran eines per a dissenyar i focalitzar la seua estratègia de creixement, augmentar les seues capacitats de gestió empresarial i millorar en les seues habilitats directives. A més, podran optar a un premi de 5.000 euros en serveis de consultoria per a l'empresa que siga considerada la millor SCALE UP.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al pròxim 12 de març. Més informació i inscripcions en aquest enllaç.